Pretecho Twente

Pretecho in Twente bij jullie thuis

Wil jij een pretecho laten maken bij jou thuis in Twente? Wil jij graag een unieke belevenis in deze zwangerschap? Kies dan voor een echo bij Pretechome. Wij komen met alle benodigdheden naar jou toe in Twente om een professionele pretecho uit te voeren. Hierdoor is het mogelijk om vanaf de bank naar jullie ongeboren kindje te kijken. Uiteraard is het toegestaan om aanstaande broertjes en zusjes bij de echo aanwezig te laten zijn. De echoscopiste heeft veel ervaring in het betrekken van broertjes en zusjes bij de echo. Het kan wel fijn zijn om iemand in de buurt te hebben die een oogje in het zeil kan houden.

Pretecho met familie en vrienden

Bij een pretecho aan huis is iedereen die jij uit wil nodigen welkom. Nodig gerust familie en vrienden uit. Dit kan bij jullie thuis, maar ook op een andere locatie ergens in Twente. Dan kunnen jullie samen met familie en vrienden erachter komen hoe jullie kindje eruit komt te zien! Zo kan je dit bijzondere moment delen met iedereen die voor jullie belangrijk is.

Of kies voor een pretecho op de praktijk in Almelo

Naast dat deze pretecho thuis gemaakt kan worden in Twente zijn jullie van harte welkom op de praktijk in Almelo. Wij zitten op een goed bereikbare locatie met gratis parkeergelegenheid. Je kan kiezen voor een geslachtsbepaling vanaf 14 weken, een Quick check vanaf 10 weken, een 2D echo of een 3D/4d echo. Voor meer informatie kan je kijken op https://www.pretechome.nl/aanbod of direct een afspraak maken via https://pretechome.nl/afspraak-maken/