Pretecho thuis

De pretecho bij jou thuis - Een unieke en exclusieve ervaring!

Wat is er leuker dan in alle comfort thuis te genieten van het kijken naar jullie baby?
Bij Pretechome maken we dit mogelijk. Wij komen bij jou thuis met ons hoogwaardige echoapparaat, dat rechtstreeks op je TV wordt aangesloten. Dit biedt je de gelegenheid om in alle rust en met volle aandacht naar jullie kindje te kijken. Je hebt de keuze uit diverse echo-opties, waaronder geslachtsbepaling, 2D, of 3D/4D echo's.
Pretechome is het eerste pretechobureau in de regio Twente dat deze unieke service aanbiedt. Wil je ook een onvergetelijke ervaring tijdens je zwangerschap? Maak snel een afspraak!

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de echo op een andere locatie uit te voeren. Dit opent de deur naar exclusieve mogelijkheden, zoals het organiseren van een live gender-reveal party of het verrassen van de zwangere tijdens haar babyshower. Neem contact op met Pretechome voor meer informatie over de diverse mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Pretechome?

Het kiezen van een pretecho bij Pretechome betekent kiezen voor een unieke en exclusieve zwangerschapservaring. In je eigen vertrouwde omgeving geniet je van een bijzondere kennismaking met jullie ongeboren kindje. Of je nu dit intieme moment wilt delen met je partner, je hele gezin, of een breder publiek wilt uitnodigen, bij Pretechome zijn de mogelijkheden eindeloos.
Daarnaast begrijpen we dat er situaties zijn waarin jijzelf of degene aan wie je jouw ongeboren kindje wilt tonen, niet naar onze praktijk kan komen.
Met ons geavanceerde echoapparaat en persoonlijke aanpak brengen we deze ervaring rechtstreeks naar jouw dierbare, waar ze zich ook bevinden. Dit moment van verbondenheid, het aanschouwen van nieuw leven en het delen van vreugde kan een prachtige en blijvende herinnering creëren te midden van uitdagende tijden.
Bij Pretechome zetten we ons in om deze emotionele en gedenkwaardige momenten te creëren, omdat we de waarde van liefde en steun begrijpen. We koesteren de bijzonderheid en waarde van deze momenten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken en een blijvende herinnering te creëren voor jou en je dierbaren.

Interesse?

Maak dan nu een afspraak voor een geweldige en unieke ervaring tijdens de zwangerschap!
Unieke ervaring tijdens de zwangerschap
Een pretecho van Pretechome staat garant voor een buitengewone ervaring. In de regio waarin Pretechome actief is, is er momenteel geen ander pretechobureau dat een vergelijkbare dienst aanbiedt, namelijk echografie aan huis. Het comfort van je eigen bank, de spanning van een live gender reveal, een verrassingsmoment bij een babyshower - bij Pretechome is vrijwel alles mogelijk en bespreekbaar. Indien er een speciale aanleiding is voor de echo, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn in staat om in tal van situaties een echo te verzorgen, ongeacht de locatie waar je je bevindt. En het beste van alles is dat je zoveel mensen kunt uitnodigen als je wilt om deze bijzondere ervaring te delen.
Een echo op elke locatie
Bij Pretechome kom ik naar jullie! Dit houdt in dat ik de echo bij jullie thuis of op een afgesproken locatie kom uitvoeren. Met mijn draagbare, high-end echoapparaat kan ik in elke omgeving een pretecho uitvoeren. Het enige wat wij nodig hebben is een TV met HDMI-aansluiting of beamer. Met een babyshower de zwangere verassen? Ook dat is mogelijk!
Deskundig
Ik ben Kristel Hurenkamp, verloskundige en echoscopiste. Ik ben het gezicht achter Pretechome. Doordat ik verloskundige en gediplomeerd medisch echoscopiste ben, kan ik jullie uitgebreide en betrouwbare uitleg geven bij de beelden van jullie ongeboren kindje. Heb je daarnaast vragen over de zwangerschap? Doordat ik ook verloskundige ben kan ik heel veel vragen over de zwangerschap betrouwbaar beantwoorden.
Vernieuwend
Bij bijna alle pretechopraktijken krijg je de beelden van jullie kindje op een USB. Ik werk met Tricefy waardoor jij de beelden via een beveiligde omgeving toegestuurd krijgt. De foto's komen zo direct op jouw telefoon in een aparte app. Wil je dit niet? Dan komen de foto's in jouw fotoalbum van jouw telefoon. Geen gedoe met USB-sticks meer! Tip: Download de app Tricefy vast als ik de echo kom maken.
Daarnaast worden de mooiste foto's van de echo geprint als aandenken aan de pretecho. Zo houd je een tastbaar aandenken aan deze bijzondere ervaring.