Pretecho thuis

De pretecho bij jou thuis - Een unieke en exclusieve ervaring!

Wat is er leuker dan in alle comfort thuis te genieten van het kijken naar jullie baby?
Bij Pretechome maken we dit mogelijk. Wij komen bij jou thuis met ons hoogwaardige echoapparaat, dat rechtstreeks op je TV wordt aangesloten. Dit biedt je de gelegenheid om in alle rust en met volle aandacht naar jullie kindje te kijken. Je hebt de keuze uit diverse echo-opties, waaronder geslachtsbepaling, 2D, of 3D/4D echo's.
Pretechome is het eerste pretechobureau in de regio Twente dat deze unieke service aanbiedt. Wil je ook een onvergetelijke ervaring tijdens je zwangerschap? Maak snel een afspraak!

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de echo op een andere locatie uit te voeren. Dit opent de deur naar exclusieve mogelijkheden, zoals het organiseren van een live gender-reveal party of het verrassen van de zwangere tijdens haar babyshower. Neem contact op met Pretechome voor meer informatie over de diverse mogelijkheden.
Pretecho thuis

Pretecho aan huis

  • ✓ Echo naar keuze bij jou thuis
  • ✓ Mogelijk vanaf 14 weken zwangerschap
  • ✓ Keuze uit Geslachtsbepaling, 2D of 3D echo.
  • ✓ 30 minuten
  • ✓ Alle foto's en filmpjes op je telefoon
  • ✓ De mooiste foto's geprint
  • ✓ Nodig uit wie jij maar wil 
 

Kosten pretecho aan huis

200,-

  • Inclusief al het bovenstaande
  • Exclusief reiskosten van €0,50 per km
  • Exclusief weekendtoeslag van 15%
 
 

Waarom kiezen voor Pretechome?

Het kiezen van een pretecho bij Pretechome betekent kiezen voor een unieke en exclusieve zwangerschapservaring. In je eigen vertrouwde omgeving geniet je van een bijzondere kennismaking met jullie ongeboren kindje. Of je nu dit intieme moment wilt delen met je partner, je hele gezin, of een breder publiek wilt uitnodigen, bij Pretechome zijn de mogelijkheden eindeloos.
Daarnaast begrijpen we dat er situaties zijn waarin jijzelf of degene aan wie je jouw ongeboren kindje wilt tonen, niet naar onze praktijk kan komen.
Met ons geavanceerde echoapparaat en persoonlijke aanpak brengen we deze ervaring rechtstreeks naar jouw dierbare, waar ze zich ook bevinden. Dit moment van verbondenheid, het aanschouwen van nieuw leven en het delen van vreugde kan een prachtige en blijvende herinnering creëren te midden van uitdagende tijden.
Bij Pretechome zetten we ons in om deze emotionele en gedenkwaardige momenten te creëren, omdat we de waarde van liefde en steun begrijpen. We koesteren de bijzonderheid en waarde van deze momenten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken en een blijvende herinnering te creëren voor jou en je dierbaren.
 

Vul het contactformulier in om een afspraak te maken voor een echo bij jou thuis.