Pretecho Nijverdal

Pretecho in Nijverdal

Wil jij een pretecho laten maken bij jou thuis in Nijverdal? Wil jij graag een unieke belevenis in deze zwangerschap? Kies dan voor een echo bij Pretechome. Wij komen met alle benodigdheden naar jou toe in Nijverdal om een professionele pretecho uit te voeren. Hierdoor is het mogelijk om vanaf de bank naar jullie ongeboren kindje te kijken. Uiteraard is het toegestaan om aanstaande broertjes en zusjes bij de echo aanwezig te laten zijn. De echoscopiste heeft veel ervaring in het betrekken van broertjes en zusjes bij de echo. Het kan wel fijn zijn om iemand in de buurt te hebben die een oogje in het zeil kan houden.

Pretecho met familie en vrienden

Indien de maatregelen rondom covid-19 het toestaan, kunnen wij ook een live pretecho voor vrienden en familie doen. Dit kan bij jullie thuis, maar ook op een andere locatie ergens in Nijverdal. Dan kunnen jullie samen met familie en vrienden erachter komen hoe jullie kindje eruit komt te zien! Zo kan je dit bijzondere moment delen met iedereen die voor jullie belangrijk is.

Coronamaatregelen

Pretechome werkt volgens de meest recente covid-19 maatregelen, opgesteld vanuit de overheid. Bij binnenkomst zullen wij onze handen goed wassen en we dragen, indien dit nog verplicht is, uiteraard een mondkapje omdat we binnen 1,5m de echo uit moeten voeren. Tevens laat de echoscopiste van Pretechome zich regelmatig preventief testen om besmetting van het coronavirus te voorkomen.