Over Pretechome

Welkom bij Pretechome


Jullie zijn in verwachting van jullie kindje, gefeliciteerd!
Een hele bijzondere periode breekt aan. Jullie dromen waarschijnlijk al over de periode na de zwangerschap: Krijgen we een zoon of dochter? Hoe gaat hij of zij eruit zien? Hoe zal het karakter worden?
Om daar in de zwangerschap al achter te komen zijn jullie bij Pretechome op de perfecte plek.
Met toewijding en expertise bied ik hoogwaardige pretecho's aan voor aanstaande ouders in regio Twente. Zijn jullie benieuwd naar welke echo's er bij Pretechome allemaal mogelijk zijn?

Mijn Verhaal


Mijn naam is Kristel Hurenkamp, en ik ben zowel verloskundige als gedreven echoscopiste. Sinds 2018 heb ik op veel verschillende plekken in Nederland gewerkt als verloskundige en sinds 2020 mag ik dat combineren met echoscopie. 
Naast mijn werk als verloskundige bij verschillende praktijken in de regio en Echocentrum Inzicht in Almelo, ben ik de trotse eigenaresse van Pretechome.
Pretechome is in 2021 geboren, toen ik begon met het aanbieden van pretecho's bij zwangeren thuis, onder het unieke concept genaamd Pretechome; 'Dé pretecho @ home'.
Het idee was simpel maar krachtig: de magie van een pretecho komt het beste tot zijn recht in jullie eigen vertrouwde omgeving. Sinds 2023 heb ik ook mijn eigen praktijk geopend, waar het warme thuisgevoel centraal staat.

Mijn Expertise


Als verloskundige en echoscopiste heb ik een uitgebreide achtergrond en heb ik diverse opleidingen gevolgd om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de echo's hoog is. Ik voer zowel basis verloskundige echo's als uitgebreide medische verloskundige echo's uit, zoals de 13 en 20-weken echo. Hierdoor weet ik precies hoe ik er voor kan zorgen dat ik de mooiste foto's en filmpjes van jullie kindje kan maken. Mijn gecombineerde kennis als verloskundige en echoscopiste staat garant voor een waardevolle ervaring tijdens de pretecho. Jullie kunnen erop vertrouwen dat jullie bij Pretechome in goede handen zijn voor het laten uitvoeren van jullie pretecho's. Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV; de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen en in het kwaliteitsregister van de Beroepsvereniging van Echoscopisten in Nederland (BEN).

Bij Pretechome


Bij Pretechome werk ik met de nieuwste apparatuur en technologieën zoals 4D/5D live echoscopie, waardoor jullie levensecht kunnen meekijken op een groot 75" TV-scherm naar beelden van jullie ongeboren kindje. Daarnaast worden de foto's niet alleen geprint maar ook direct naar jullie telefoon gestuurd. Of je nu kiest voor onze app of liever de foto's op je telefoon wilt opslaan, we zorgen ervoor dat jullie elke kostbare moment kunnen koesteren.
Wil je aanstaande broertjes of zusjes meenemen naar de afspraak? Of familie of vrienden? Bij Pretechome is plek voor 8 gasten, naast de zwangere. Er is een apart speelhoekje in de kamer. Neem gerust publiek mee!
Samen met jullie kijk ik ernaar uit om alle kenmerken van jullie ongeboren kindje te ontdekken.