Over Pretechome

Hoi!

Ik ben Kristel Hurenkamp, ik ben sinds 2018 verloskundige en ik ben daarna de opleiding tot echoscopiste gaan volgen. Ik werk momenteel nog steeds als verloskundige maar ik zag een uitdaging in het opstarten van Pretechome. De combinatie van werken als verloskundige met daarnaast een eigen pretechopraktijk, vind ik onwijs leuk!
Vanuit mijn werk als verloskundige en echoscopist is het idee voor Pretechome ontstaan. Dé pretecho @ home. Tijd nemen voor een pretecho, maar dan bij jullie thuis! Als je een afspraak bij Pretechome maakt, dan kom ik bij jullie thuis. Dan kunnen we samen kijken naar jullie kindje en hebben jullie aan het eind van de pretecho een mooie herinnering aan deze zwangerschap!

Bevoegd echoscopiste met de nieuwste technologie

Om te zorgen dat de echo’s van hoge kwaliteit zijn, heb ik meerdere opleidingen gevolgd om goed te leren echoën. Naast alle basis verloskundige echo’s, ben ik ook bevoegd voor het uitvoeren van 20-weken echo’s. Ik heb dus veel kennis en ervaring om jullie van de mooiste beelden te voorzien.  Daarnaast werk ik met de nieuwste apparatuur en de nieuwste mogelijkheden. Hierdoor kunnen jullie levensecht kijken naar beelden van jullie ongeboren kindje, die tevens direct naar jullie telefoon gestuurd worden. We bieden de mogelijkheid om alle foto’s overzichtelijk in één app te krijgen. Mocht je deze app niet willen installeren, dan komen de foto’s in jouw foto-album op jouw telefoon.

Zullen we samen kijken naar jullie ongeboren kindje? Hopelijk tot snel!