Pretechome bij MAM verloskundigen

Pretecho bij MAM

Pretechome heeft een unieke samenwerking met MAM verloskundigen.
Namens Pretechome mag ik de pretecho's voor MAM gaan uitvoeren.

Wil jij graag een pretecho voor bijvoorbeeld de geslachtsbepaling?
Wens je een 3D/4D echo of wil je gewoon even tussendoor kijken?
Maak dan via onderstaande link een afspraak voor een pretecho op de praktijk.
De pretecho vindt plaats bij MAM verloskundigen in Oldenzaal

Geslachtsbepalingen zijn mogelijk vanaf 14 weken zwangerschap.
Zie ik jou bij MAM op de praktijk voor een pretecho? Hopelijk tot snel!

Veelgestelde Vragen

1Wat is een pretecho?
Een pretecho is een echo op verzoek van de zwangere of haar partner tijdens de zwangerschap. Bij een pretecho is het doel van de echo mooie foto's maken van jullie ongeboren kindje.Een pretecho is zoals de naam al doet vermoeden, een moment om kennis te maken met het ongeboren kindje in de buik. Er wordt expliciet NIET gezocht naar afwijkingen en er worden geen medische metingen verricht zoals groeimetingen. Mocht er iets opvallen tijdens de echo, dan bespreek ik dit met jullie als jullie dit wensen.
2Welke pretecho's zijn er?
Je kan kiezen voor de geslachtsbepaling vanaf 14 weken, een standaard 2D pretecho vanaf 14 weken tot en met 36 weken en een 3D/4D echo. De 3D/4D echo kan je laten uitvoeren tussen 24-32 weken, waarbij 26-28weken de optimale periode is.
3Kosten van de pretecho bij MAM?
- De geslachtsbepaling kost 40,- - 2D pretecho kost 45,- - 3D/4D pretecho kost 100,- Heb je een afspraak na 18.00u? Dan geldt er een avondtoeslag van 7,50. In het weekend geldt er een toeslag van 12,50
4Hoe kan ik een afspraak maken?
Je kan een afspraak maken via de agenda in Calendly. Voor vragen mag je mij appen of mailen, maar het is niet mogelijk om via mail of app een afspraak te maken.
5Hoe betrouwbaar is de geslachtsbepaling vanaf 14 weken?
Door mijn ervaring en goede training voor geslachtsbepalingen, kan ik een garantie van 99% zekerheid voor de geslachtsbepaling meegeven. Het blijft natuurlijk een echo, daarom kan ik geen 100% garantie meegeven. Er kunnen geen rechten aan de uitspraak over het geslacht worden ontleend.