Pretechome bij Verloskundigenpraktijk Dora

Pretecho bij Dora

Pretechome heeft een unieke samenwerking met Verloskundigenprakijk Dora.
Namens Pretechome mag ik de pretecho's voor Dora gaan uitvoeren.
Niet geheel toevallig werk ik tevens als verloskundige bij deze leuke verloskundigenpraktijk. Het kan dus zijn dat we elkaar al gezien hebben, of later in de zwangerschap nog tegen gaan komen.
Wil jij graag een pretecho voor bijvoorbeeld de geslachtsbepaling?

Maak dan via onderstaande link een afspraak voor een pretecho op de praktijk.
De pretecho vindt plaats op de Wilderinkstraat 5-7 in Hengelo, de locatie van Verloskundigenpraktijk Dora.

Geslachtsbepalingen zijn mogelijk vanaf 14 weken zwangerschap.
Zie ik jou bij Dora op de praktijk voor een pretecho? Hopelijk tot snel!

Plan hieronder jouw afspraak


LET OP! Kies voor de optie 'Pretecho bij Verloskundigenpraktijk Dora'

Veelgestelde Vragen

1Wat is een pretecho?
Een pretecho is een echo op verzoek van de zwangere of haar partner tijdens de zwangerschap. Bij een pretecho is het doel van de echo mooie foto's maken van jullie ongeboren kindje.Een pretecho is zoals de naam al doet vermoeden, een moment om kennis te maken met het ongeboren kindje in de buik. Er wordt expliciet NIET gezocht naar afwijkingen en er worden geen medische metingen verricht zoals groeimetingen. Mocht er iets opvallen tijdens de echo, dan bespreek ik dit met jullie als jullie dit wensen.
2Welke pretecho's zijn er?
Bij Dora op de praktijk voer ik alleen geslachtsbepalingen of 2D echo's uit. Dit zijn echo's van 15 minuten in zwart/wit. Voor een 3D echo verwijs ik je naar Pretechome zelf. Ik kom dan graag bij jullie thuis voor de 3D echo. Als je klant bent bij Dora en dit vermeldt bij het maken van de afspraak voor een 3D echo, ontvang je 10% korting op de prijs van de 3D echo.
3Kosten van de pretecho bij Dora?
Een pretecho kost 45,- Heb je een afspraak na 18.00u? Dan geldt er een avondtoeslag van 7,50.
4Hoe kan ik een afspraak maken?
Je kan een afspraak maken via de agenda in Calendly. Voor vragen mag je mij appen of mailen, maar het is niet mogelijk om via mail of app een afspraak te maken.
5Hoe betrouwbaar is de geslachtsbepaling vanaf 14 weken?
Door mijn ervaring en goede training voor geslachtsbepalingen, kan ik een garantie van 99% zekerheid voor de geslachtsbepaling meegeven. Het blijft natuurlijk een echo, daarom kan ik geen 100% garantie meegeven. Er kunnen geen rechten aan de uitspraak over het geslacht worden ontleend.