Afspraak maken

Wil jij graag een pretecho bij Pretechome?


Hieronder kan jij zelf een afspraak inplannen om een echo-afspraak te maken.
Er staan nu nog niet alle beschikbare data in. Dit wordt nog aangevuld

Afspraak maken bij Pretechome op de praktijk

Wil jij liever een pretecho bij jou thuis?


Vul dan het contactformulier in. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie.


  Veelgestelde Vragen

  1Wat is een pretecho?
  Een pretecho is een echo op verzoek van de zwangere of haar partner tijdens de zwangerschap. Bij een pretecho is het doel van de echo mooie foto's maken van jullie ongeboren kindje. Er wordt niet gezocht naar afwijkingen en er worden geen medische metingen verricht. Een pretecho is zoals de naam al doet vermoeden, voor een leuk moment en om kennis te maken met het ongeboren kindje in de buik.
  2Waarom een pretecho thuis?
  Pretecho's worden steeds vaker uitgevoerd in de zwangerschap. Bij Pretechome willen we dit zo ontspannen mogelijk doen. Wat is er dan leuker om een pretecho thuis te krijgen? In je eigen omgeving erachter komen hoe de baby eruit ziet, wie wil dat nou niet? Daarnaast is er geen gedoe voor jullie met reistijd, parkeren en wachten. Omdat Kristel van Pretechome naar jullie toe komt, is het alleen een kwestie van het echo-apparaat installeren en starten met de echo.
  3Welke pretecho's zijn er?
  Bij Pretechome heb je keuze uit 3 soorten echo's. Wij voeren 2D pretecho's uit, geslachtsbepalingen en 3D/4D pretecho's. Kijk bij het aanbod voor meer informatie over de verschillende echo's.
  4Zijn er extra kosten bij de pretecho?
  Bij de kosten van de pretecho mag je rekenen op het volgende: een uitgebreide echo met veel uitleg, foto's en filmpjes die je op je telefoon ontvangt en een aantal geprinte foto's. Vindt de echo plaats na 18:00u? Dan geldt er een avondtoeslag van 7,50 bovenop de prijs van de gekozen echo. Vindt de echo plaats in het weekend? Dan geldt er een weekendtoeslag van 10,-. Bij de pretecho aan huis reken ik een kilometervergoeding van 0,50 per km vanaf de praktijklocatie. Mochten er parkeerkosten moeten worden betaald, komt dit ook bij de prijs op.
  5In welk gebied doet Pretechome pretecho's?
  Pretechome komt aan huis binnen 40minuten vanaf Almelo. Woon je daarbuiten? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Houdt dan rekening met een vergoeding voor de reistijd.
  6Hoe kan ik een afspraak maken?
  Voor een afspraak neem je contact op met Pretechome. Dit kan via het contactformulier of via de mail. Geef je voorkeur aan en we kijken samen naar het meest geschikte moment om de pretecho in te plannen.