Afspraak maken

Wil jij graag een pretecho bij Pretechome?


Bij ons kun je eenvoudig een afspraak plannen via onze online agenda, die speciaal is ontworpen voor jouw gemak. Kies het tijdstip dat het beste in jouw schema past en reserveer een plekje voor jouw onvergetelijke ervaring.
We begrijpen dat deze momenten vaak gedeeld worden met dierbaren, daarom bieden we ruimte voor 8 gasten die samen met jou van de pretecho kunnen genieten. Neem dus gerust familie of vrienden mee naar de afspraak. Jullie zijn van harte welkom. Broertjes en zusjes mogen uiteraard ook bij de pretecho's aanwezig zijn.
Bij Pretechome staan we klaar om jouw zwangerschap extra speciaal te maken. Reserveer nu jouw plek en laat ons de eerste onvergetelijke momenten van jouw baby met jou delen.

LET OP! Ben je zwanger van een tweeling? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. We plannen dan een wat ruimere afspraak.

Afspraak maken bij Pretechome op de praktijk

Wil jij liever een pretecho bij jou thuis?


klik dan op deze link

Veelgestelde Vragen

1Wat is een pretecho?
Een pretecho is een echo op verzoek van de zwangere of haar partner tijdens de zwangerschap. Bij een pretecho is het doel van de echo mooie foto's maken van jullie ongeboren kindje. Er wordt niet gezocht naar afwijkingen en er worden geen medische metingen verricht. Een pretecho is zoals de naam al doet vermoeden, voor een leuk moment en om kennis te maken met het ongeboren kindje in de buik.
2Welke pretecho's zijn er?
Bij Pretechome heb je keuze uit 3 soorten echo's. Wij voeren 2D pretecho's uit, geslachtsbepalingen en 3D/4D pretecho's. Kijk bij het aanbod voor meer informatie over de verschillende echo's.
3Hoe kan ik betalen?
Je kan op de praktijk via een QR-code betalen. Deze open je gemakkelijk via de camera van jouw telefoon, zodat je kan overboeken via Ideal. Contant betalen is ook mogelijk. Dan wel graag gepast betalen.
4Zijn er extra kosten bij de pretecho?
Bij de kosten van de pretecho mag je rekenen op het volgende: een uitgebreide echo met veel uitleg, foto's en filmpjes die je op je telefoon ontvangt en een aantal geprinte foto's. Bij de pretecho aan huis reken ik een kilometervergoeding van 0,50 per km vanaf de praktijklocatie. Mochten er parkeerkosten moeten worden betaald, komt dit ook bij de prijs op. Er geldt een weekendtoeslag van 10% op de echo's op de praktijk en van 15% op de pretecho's aan huis.
5Hoeveel mensen mogen er bij de echo aanwezig zijn?
Op de praktijk heb ik voor 8 gasten een zitplek. Dit houdt in dat er naast de zwangere, 8 personen mee kunnen met de echo. Broertjes en zusjes mogen uiteraard ook mee! Er is een klein speelhoekje aanwezig. Bij de echo thuis mag je zoveel mensen als jij leuk vind uitnodigen! Vaak is het prettig om in ieder geval 1 iemand anders bij een thuisecho aanwezig te hebben die een oogje in het zeil houdt op eventuele broertjes en zusjes zodat jullie alle tijd en aandacht hebben voor de echo.
6Mogen er kinderen mee naar de praktijk?
Jazeker! Bij Pretechome zijn kinderen van harte welkom. Of dit nou broertjes of zusjes zijn, kinderen van vrienden of neefjes of nichtjes. Iedereen is van harte welkom! Houdt er wel rekening mee dat kinderen vaak hun interesse na een aantal minuten al kwijt zijn. Het is aan te raden om een extra volwassene mee te nemen om een oogje in het zeil te houden op de kinderen die mee zijn, zodat jij als zwangere alle tijd en aandacht hebt voor het kindje in jouw buik.
7Hoe kan ik een afspraak maken?
Je kan voor een afspraak bij Pretechome eenvoudig via de online agenda een afspraak inplannen. Wens je een echo bij jou thuis? klik dan op deze link:
8Waarom een pretecho thuis?
Pretecho's worden steeds vaker uitgevoerd in de zwangerschap. Bij Pretechome willen we dit zo ontspannen mogelijk doen. Wat is er dan leuker om een pretecho thuis te krijgen? In je eigen omgeving erachter komen hoe de baby eruit ziet, wie wil dat nou niet? Daarnaast is er geen gedoe voor jullie met reistijd, parkeren en wachten. Omdat Kristel van Pretechome naar jullie toe komt, is het alleen een kwestie van het echo-apparaat installeren en starten met de echo.
9In welk gebied doet Pretechome pretecho's?
Pretechome komt aan huis binnen 35minuten vanaf Almelo. Woon je daarbuiten? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Houdt dan rekening met een vergoeding voor de reistijd.