Afspraak maken

Wil jij graag een pretecho bij Pretechome?


Bij ons kun je eenvoudig een afspraak plannen via onze online agenda, die speciaal is ontworpen voor jouw gemak. Kies het tijdstip dat het beste in jouw schema past en reserveer een plekje voor jouw onvergetelijke ervaring.
We begrijpen dat deze momenten vaak gedeeld worden met dierbaren, daarom bieden we ruimte voor 8 gasten die samen met jou de magie van de pretecho kunnen beleven. Neem dus gerust familie of vrienden mee naar de afspraak. Jullie zijn van harte welkom. Broertjes en zusjes mogen uiteraard ook bij de pretecho's aanwezig zijn.
Voor degenen die de voorkeur geven aan een pretecho in de vertrouwde omgeving van hun eigen huis, bieden we de mogelijkheid om een afspraak te maken via het contactformulier onderaan de pagina. Vul eenvoudigweg je gegevens in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de details van de pretecho aan huis te bespreken.
Bij Pretechome staan we klaar om jouw zwangerschap extra speciaal te maken. Reserveer nu jouw plek en laat ons de eerste onvergetelijke momenten van jouw baby met jou delen.

LET OP! Ben je zwanger van een tweeling? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. We plannen dan een wat ruimere afspraak.

Afspraak maken bij Pretechome op de praktijk

Wil jij liever een pretecho bij jou thuis?


Vul dan het contactformulier in. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie.


  Veelgestelde Vragen

  1Wat is een pretecho?
  Een pretecho is een echo op verzoek van de zwangere of haar partner tijdens de zwangerschap. Bij een pretecho is het doel van de echo mooie foto's maken van jullie ongeboren kindje. Er wordt niet gezocht naar afwijkingen en er worden geen medische metingen verricht. Een pretecho is zoals de naam al doet vermoeden, voor een leuk moment en om kennis te maken met het ongeboren kindje in de buik.
  2Waarom een pretecho thuis?
  Pretecho's worden steeds vaker uitgevoerd in de zwangerschap. Bij Pretechome willen we dit zo ontspannen mogelijk doen. Wat is er dan leuker om een pretecho thuis te krijgen? In je eigen omgeving erachter komen hoe de baby eruit ziet, wie wil dat nou niet? Daarnaast is er geen gedoe voor jullie met reistijd, parkeren en wachten. Omdat Kristel van Pretechome naar jullie toe komt, is het alleen een kwestie van het echo-apparaat installeren en starten met de echo.
  3Welke pretecho's zijn er?
  Bij Pretechome heb je keuze uit 3 soorten echo's. Wij voeren 2D pretecho's uit, geslachtsbepalingen en 3D/4D pretecho's. Kijk bij het aanbod voor meer informatie over de verschillende echo's.
  4Zijn er extra kosten bij de pretecho?
  Bij de kosten van de pretecho mag je rekenen op het volgende: een uitgebreide echo met veel uitleg, foto's en filmpjes die je op je telefoon ontvangt en een aantal geprinte foto's. Vindt de echo plaats na 18:00u? Dan geldt er een avondtoeslag van 7,50 bovenop de prijs van de gekozen echo. Vindt de echo plaats in het weekend? Dan geldt er een weekendtoeslag van 10,-. Bij de pretecho aan huis reken ik een kilometervergoeding van 0,50 per km vanaf de praktijklocatie. Mochten er parkeerkosten moeten worden betaald, komt dit ook bij de prijs op.
  5In welk gebied doet Pretechome pretecho's?
  Pretechome komt aan huis binnen 40minuten vanaf Almelo. Woon je daarbuiten? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Houdt dan rekening met een vergoeding voor de reistijd.
  6Hoe kan ik een afspraak maken?
  Voor een afspraak neem je contact op met Pretechome. Dit kan via het contactformulier of via de mail. Geef je voorkeur aan en we kijken samen naar het meest geschikte moment om de pretecho in te plannen.