2D echo

Kies voor een 2D pretecho

Ben je nieuwsgierig om je ongeboren baby in zwart-wit te zien? Onze 2D pretecho is de ideale keuze. Deze techniek wordt doorgaans gebruikt voor medische echo’s, zoals de termijnecho of de 20-weken echo. Met deze pretecho krijg je bewegende beelden van je baby te zien in contouren, en krijg je een kleine sneak peek van hoe jouw kleintje eruit zal zien!
Bij Pretechome in Almelo bieden we niet alleen prachtige echobeelden, maar ook uitgebreide uitleg. Tijdens de echo leggen we alles in begrijpelijke taal uit, zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van wat er op het scherm te zien is. Zo kunnen jullie volop genieten van dit bijzondere moment en de eerste beelden van jullie baby begrijpen.

Kies de pretecho die bij jou past

Bij Pretechome heb je de keuze uit verschillende pretechopakketten, waaronder de Quick Check van 10 minuten, een afspraak van 15 minuten of een uitgebreidere sessie van 30 minuten. Wat je ook kiest, we staan klaar om jullie de best mogelijke ervaring te bieden en jullie te helpen de onvergetelijke momenten van je zwangerschap vast te leggen.

Ontvang beelden direct op je telefoon

Dankzij onze geavanceerde technologie kunnen we de beelden direct op je telefoon bezorgen. Na de echo ontvang je een link met alle foto’s en filmpjes, geldig voor 3 maanden. Zorg ervoor dat je de beelden binnen deze periode opslaat, aangezien we vanwege privacywetgeving geen archief meer hebben na 3 maanden. We zorgen er natuurlijk ook voor dat de mooiste foto’s worden afgedrukt op glossy fotopapier, zoals je gewend bent van verloskundigenpraktijken.

Vanaf 10 weken zwangerschap

Je kunt een 2D echo inplannen vanaf 10 weken zwangerschap tot aan de dag van je bevalling. Houd er rekening mee dat hoe verder je in de zwangerschap komt, hoe uitdagender het soms is om de baby volledig in beeld te krijgen. We doen echter ons uiterste best om de mooiste foto’s van jullie kindje te maken.

Bij ons op de praktijk, bij jou thuis of op een andere locatie

Bij Pretechome heb je verschillende opties. Je kunt naar onze praktijk komen, we kunnen bij jou thuis afspreken in Twente, of we ontmoeten elkaar op een andere locatie. We brengen ons echo-apparaat en alle benodigdheden mee. Voorafgaand aan de afspraak ontvang je alle informatie die nodig is voor de mooiste echofoto’s.
Wil je een 2D echo afspreken? Neem dan contact met ons op, en we bespreken samen de meest geschikte mogelijkheid.

Geen medische beoordeling

Onze echo is geen vervanging voor medische screening. De echoscopiste heeft wel een medisch echtdiploma waardoor het kan zijn dat ze bijzonderheden kan zien tijdens de pretecho. We horen graag vooraf of we je mogen informeren als we bijzonderheden opmerken tijdens de pretecho. Als gewenst, kunnen we ook jullie zwangerschapsbegeleider, zoals een verloskundige of gynaecoloog, op de hoogte stellen van eventuele bevindingen. Neem gerust contact met ons op om een geslachtsbepalende echo te plannen, en samen vinden we de meest geschikte optie voor jou.